Waarom Dexair?

Waarom een ventilatie onderhoud en reiniging van luchtkanalen niet overbodig is? 

Een verstopte neus, concentratieproblemen of hoofdpijn: de oorzaak is vaak onzuivere lucht. De belangrijkste reden spreekt voor zich dat is je eigen gezondheid en die van de andere inwoners.

Een standaard verluchtingssysteem is ontworpen om 10à14L per dag aan vocht uit de woning te evacueren.Een slecht ingeregeld (in onbalans systeem) of niet onderhouden verluchting kan er  voor zorgen dat het vocht niet weg kan en, iets of iemand betaald daar er de prijs voor . 

Misschien wel je gezondheid door een verlaagde lucht kwaliteit. Veel klachten worden pas na jaren aanslepen gelinkt aan slechte ventilatie,zoals bepaalde astma of allergieën en  zie ook het “sickbuildingsyndroom”.Je comfort door koude tocht vorming, warmte verlies of geluidoverdracht zowel spraak als van de motor het ventilatiesysteem zelf.

Ook je woning kan door condensvorming schimmels ontwikkelen of in de badkamer loopt het water soms van de muren.Maar ook je portefeuille sluipt hiermee tussen , plots blijkt die nieuw zuinige ketel toch zo zuinig niet te zijn ? maar klopt dit wel? Nee , je kan tot 25% warmte verliezen per ruimte met een slechte verluchting.We trachten steeds onze woning energiezuinig te maken, daarom bouwen we nu luchtdicht en is ventilatie zo belangrijk.

Teveel mensen zetten hun ventilatiesysteem af hierdoor kan je het proces versnellen van bacterieontwikkeling, het is immers de beste plaats in huis lekker warm en weg van iedereen.Om een gezond klimaat te creëren in huis is uw ventilatie onderhoud ontzettend belangrijk.

Dexair staat graag in voor uw ventilatie onderhoud en reiniging van de luchtkanalen. Dankzij Dexair kunnen u en uw gezin elke dag zorgeloos genieten van de allerbeste luchtkwaliteit. Bovendien kunt u altijd opnieuw rekenen op onze jarenlange ervaring en dynamische werkwijze voor een vlekkeloze opvolging van ieder project: van uw ventilatie onderhoud tot de reiniging van de luchtkanalen,alsook debieten afstellen. Wij werken enkel met goedgekeurde producten welke niet schadelijk zijn voor de gezondheid. U ontvangt bij de meeste interventie's beeldmateriaal achteraf van voor-tijdens en na , welke u kan downloaden via de cloud. 

Na een interventie van een ventilatie onderhoud ontvangt u naast de standaard beelden ook nog een rapportage over uw ventilatiesysteem . 

Indien wij een ventilatie onderhoud en een luchtkanaalreiniging uitvoeren ontvangt u als extra nog een certificaat.

Heb je een geluid of geurhinderklacht , neem even contact op met ons.

Bereikbaar van maandag – zaterdag  09.00-18.00. (enkel nop afspraak)


Wenst u informatie over een ventilatie onderhoud, of hebt U vragen?

Contacteer ons
star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x