Meteen naar de inhoud

Toevoeging nieuwjaarswensen 2021

Nieuwjaarswensen

Inschrijven en de nieuwsbrief ontvangen in uw mailbox kan u hier. Wij delen uw gegevens niet met derden en gebruiken deze enkel voor de nieuwsbrief, u kan zich altijd afmelden.

Waarom te laat zijn als u ook gewoon op tijd kan zijn.

Extra informatie nieuwjaarswensen 2021

Omdat het nieuwjaarswensen zijn en geen nieuwsbrief moesten we het wat inkorten. Wij geven nu eenmaal graag een extra woordje uitleg en dat vind je hier terug.

Gezond verstand

We zijn niet alleen streng naar onze eigen technici en klanten, we passen dit ook toe naar onze externe diensten zoals gezondheid en welzijn op het werk. 

Aangepaste werkwijze 

Al deze stappen, net zoals het steriliseren van de lucht achteraf op locatie, is niet verplicht. Beschermpakken en mond-gezichtsmaskers werden reeds ingezet bij een hoge ppm waarde.

Heb jij ze al gespot?

We hebben 2 van onze voertuigen onder handen laten nemen door AT belettering  een lokaal familiaal bedrijf. Wij zijn erg tevreden, het is van zeer hoge kwaliteit.  En laten volgend jaar opnieuw 2 voertuigen onder handen nemen door hen en dit met een gerust hart.

Preventie

We verwachten tijdens deze pandemie eigenlijk gewoon dat het gezond verstand zegeviert.

Soms leek dat ijdele hoop op meerdere gebieden. Intern hebben we al vrij vroeg aan iedereen gevraagd om een bubbel te creëren en geen onnodige verplaatsingen of personen in de woning toe te laten. Ten slotte had men nu toch meer vrije tijd en stelde dit je in de mogelijkheid om misschien eens zelf de woning te onderhouden. We weerden, en nu nog, steeds onnodige interventies in de woning. U hoeft dat vandaag niet te begrijpen, als u morgen ziek bent verstaan we mekaar wel en kunnen we terug kijken en afvragen waarom. Wij trachten zo preventief mogelijk te werk te gaan om zo het risico te beperken waar we kunnen. 

Het was niet evident we hebben een 30 tal klanten moeten verplaatsen terwijl we nog maar een 20 werkdagen hadden. We hebben jullie niet achteraan de lijst gezet, we hebben wel projecten zoals dokterspraktijken gehouden voor de laatste dagen zodat we preventief wat tijdsruimte konden creëren tussen klanten. Het was hierdoor niet mogelijk om bepaalde projecten te verplaatsen en dit heeft puur met de veiligheid te maken.

Ondertussen zijn mondmasker ‘gelukkig’ overal normaal.

“Dexair draagt niet alleen de naam van mijn zoon, ik beschouw het ook als mijn kind en verantwoordelijkheid. Dex (5j) draagt al vanaf de eerste lockdown een mondmasker , niet uit angst maar uit preventie en respect voor iedereen in deze maatschappij. “
Tamara
Zaakvoerster

Nog eens preventie

Wat we kunnen doen, doen we voor u.

Onze  werkwijze is veranderd van het klaarzetten van de technici hun werkbak en het plannen van een project. Zelfs bij de klanten staan voor ons geen koekjes meer klaar maar een desinfectie kit. Waarvoor dank, hierdoor voelen wij ons ook veiliger op locatie. Als onze technici alles terug ingepakt heeft gaat het materiaal dat gebruikt is geweest in de u.v installatie.  Hier wordt het behandeld met ultra violet licht en achteraf desinfecteren ze het nog eens met de hand. Het groter werkmateriaal behandelen we met een stomer d.m.v. een Formaldehyde.  Al deze stappen, net zoals het steriliseren van de lucht achteraf op locatie, is niet verplicht.  Beschermpakken en mond-gezichtsmaskers hadden we voorheen al, ze werden enkel ingezet in extreem stoffige omgeving met een hoge ppm waarde en dit gebeurt nu ook bij iedere interventie.

Make over service wagens

We kunnen haast niet wachten tot de grote jongens aan de beurt zijn!

Dexair uw ventilatie luchtexpert

Adem puur , adem zuiver.

Diensten

Informatie

Ons verhaal

Onze pijlers

Contact gegevens

Wij gebruiken cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden, er zit geen persoonlijke informatie in. Wij delen je informatie niet met derden en gebruiken deze niet voor marketingdoeleinden je zal dus geen reclame van ons te zien krijgen. We gebruiken de informatie enkel om de website en het gebruiksgemak te verbeteren. Door het gebruik van onze website gaat u akkoord hiermee.  Meer info