Uw gezondheid onze passie

Waarom we zo gepassioneerd zijn en uw gezondheid belangrijk vinden , kan u hier terug vinden.

Ons verhaal

Hoe zijn we ontstaan?

We zijn al actief sinds 2012 als hvac installatie bedrijf (Clearbuildingservice) en hebben besloten om ons anno 2014 volledig en enkel op het onderhoud van de ventilatie te specialiseren . 2017 Hebben we alles wat gemoderniseerd en is Dexair geboren. 2019 We plaatsten dubbele kantoorunits op eigen terrein. We hebben 3 bestelwagens rondrijden. (En het eerste voertuig was een opel astra persoonwagen.) 
Het begon allemaal bij de oplevering van nieuwe ventilatiesystemen.

Hoe kan je met enige fierheid een ventilatiesysteem afleveren waar maanden aan een stuk intensief zware werken zijn uitgevoerd. Tenslotte betaal je toch ook al gauw een 6000 euro voor en nieuwe ventilatie installatie en wil je toch dat het echt nieuw is.

Als installateur wil je dan ook dat de klant tevreden is en dat hij lang van zijn ventilatiesysteem kan genieten, maar je bent ook verantwoordelijk voor de garantie en levensduurte van het toestel.

Voor ieder zijn gemoedsrust wouden we na een 6 maanden geen telefoon ontvangen met :” Er komt geluid uit men buizen? Of na een paar maand ik zie kringen rond mijn ventiel.”

Tenslotte mag je de gezondheid van de inwoners niet vergeten, en het stof van chape/bezetsel/slijpwerken/additieven van lijm of verf niet onderschatten. Door de installatie net voor de oplevering nog is volledig te inspecteren, alsook het reinigen van de luchtkanalen creëerde we een win win situatie voor beide partijen.

Door ervaring in de jaren heen werd het duidelijk dat er nood is aan klare taal voor de gebruiker , maar ook efficiënt ventilatie onderhoud van het complete ventilatiesysteem en daar helpen we je allemaal heel graag mee!

U kan bij ons terecht voor het onderhoud ventilatie en reinigen van de ventilatiekanalen dit zowel in de particulieren bouw alsook kantoren/hotels/scholen etc. (referenties beschikbaar oa brandweerkazerne+ cultureel centrum Asse/wit geelkruis/Dokters van de wereld/isola belguim /Diverse sociale woningprojecten.)

 

"

Dexair // zaakvoerder

Tamara 

Ons vervolg 2020

 

Waarom die passie met lucht?

 Dexair staat in voor het dagelijks onderhoud van de ventilatie en reinigen van de luchtkanalen. Denk ook aan de kanalen van luchtverwarming of extractie kanalen. Wij staan open voor kleine en grote projecten , van studio tot industriële projecten. Onder het motto ,, Iedereen heeft recht op betaalbare zuivere lucht .”

Door de jaren heen merkten we dat particulieren de weg minder snel vinden naar kwalitatieve ventilatie producten zoals luchtfilters , luchtreinigers, goede ventielen  of gewoon simpel weg een 3-Standenschakelaar op afstandbediening. Installateurs grijpen soms iets te snel naar chemische reinigingsproducten, en ook hier trachten we een antwoord op te bieden. 

Resultaat was dat we merkten dat mensen daardoor geruime tijd hun ventilatie hadden uitgezet. Hierdoor werd men met een slecht binnenklimaat geconfronteerd , dit kan ook gezondheidsklachten teweeg brengen die we helaas niet konden oplossen met een onderhoud of een reiniging van de ventilatiekanalen…

Dit willen we veranderen met door dexair nu ook 24 op 24 toegankelijk te maken via de webshop. Wij bieden u toegang tot alles wat u nodig hebt voor een goed binnenklimaat. Of het nu gaat om een luchtreiniger of een ventilatie onderhoud, geen vraag is te gek!Wij delen graag onze ervaring en kennis met u opzoek naar het gepaste product of dienst , zodat u en uw gezin veilig kunnen ademen.

Wij verwachten deze tegen het einde van 2020 online te hebben.

Onze Visie

Mensen bewust laten worden van de algemene luchtkwaliteit door informatie ter beschikking stellen in mensentaal.

Klanten ondersteunen in het bekomen van optimale binnenlucht , door een open communicatielijn en kwalitatief werk afleveren.

Persoonlijke dienstverlening en neutraal bijstaan, wij worden aangeraden door meerdere fabrikanten en installateurs wij zullen echter steeds de ventilatie installatie laten primeren.

Praktijk boven verkooppraatjes , wat we weten sinds 2014 is uit eigen ervaring zelfstudie en opleidingen bij de fabrikanten en leveranciers. Wij zijn mensen van de praktijksector, (net zoals uw slager,bakker,kapster,garagist,cv-technici) de nadruk ligt hier altijd op praktijk namelijk het afleveren van een goed product of dienst.

We werken volgens no cure no pay, inderdaad zo zeker zijn wij van onze geleverde diensten. meer informatie over onze visie en onze voorwaarden bezoek de pagina’s.

*Deze reviews zijn door de klanten aan ons bezorgd, u kan ook via Google kijken of  op onze Facebookpagina dexair.

Dexair uw ventilatie luchexpert

Ademen puur , adem zuiver.

Diensten

Informatie

Ons verhaal

Onze pijlers

Contact gegevens