Altijd een oplossing

Wat houd een goed ventilatie onderhoud in bij Dexair?

Dexair staat u graag bij met het ventilatie onderhoud.Niet ieder ventilatie toestel dient jaarlijks onderhouden te worden.Belangrijk is wel dat u ten alle tijden bewust bent van de ventilatie, daarom hebben we op maat gemaakte service contracten voor onze klanten. Wilt u weten wat wij uitvoeren tijdens een ventilatie onderhoud ?

<< klik hier voor een ventilatie onderhoud voorbeeld >>

 

Wat houd een grondige ventilatiekanaal reiniging in Dexair?

Dexair heeft door zijn jaren heen de ervaring opgebouwd om niet enkel diverse ventilatie toestellen te onderhouden maar ook allerlei kanalen leren reinigen op de meest grondige wijze. Bij iedere interventie van een ventilatiekanaal reiniging word eerst het totaal debiet opgemeten.Dan voert men een camera inspectie uit (waar u uiteraard beelden van ontvangt) , zo word het traject gecontroleerd eventuele regelkleppen ontmaskert.Daarna worden de ventielen gedemonteerd en tijdelijke dicht gemaakt.U toestel ontkoppeld en het kanaalwerk word aan onze vacuĆ¼mstofzuiger aangesloten.Hoe de verdere reiniging verloopt hangt van het traject af, indien de verdeelbakken (type ventiline/zehnder/vent axia/...) niet meer toegankelijk zijn gaat men met een extra stofzuiger het traject benaderen. Afsluiten doen we dan opnieuw met een camera inspectie en regelen we de debieten zodat de woning in balans staat bij vertrek. Er is zo goed als geen stof vervuiling in de ruimte , enkel bij demonteren van de ventielen kan er materiaal ontsnappen. Wij verlaten de woning pas na een grondige controle op orde en netheid, hierbij behandelen we de lucht in de ruimte zelf ook.

<< Grondige reiniging luchtkanalen>>

Op zoek naar filters?

Dexair heeft filters om alle ventilatiesystemen te onderhouden op voorraad. We beschikken over verschillende klassen die de volledige ventilatie in uw woning beschermen.

<< Contacteer ons >>

Ontregelde ventielen?

Raken de ventielen van uw systeem tijdens uw eigen ventilatie onderhoud telkens ontregeld? Dexair heeft de perfecte oplossing in huis: vraag naar onze speciale ventielen!

<< Vraag meer info >>

Vragen ventilatie?

Hebt u gewoon vragen over uw ventilatie en het gebruik ervan? Of wilt u gewoon weten wat U zelf kan uitvoeren van ventilatie onderhoud? Ga je bouwen en wil je weten wat de beste kanalen zijn voor reiniging later? Vind je geen installateur voor je ventilatiesysteem? Zoek je iemand voor het opleveren van het epb ventilatie verslag? Wij helpen je graag met al je vragen rond ventilatie, neem gerust even contact op met ons via mail of telefoon. En wie weet staan we binnenkort wel aan je ventilatie toestel te praten.

<< Vraag meer info >>

Altijd een oplossing Meer items

Wenst u informatie over een ventilatie onderhoud, of hebt U vragen?

Contacteer ons
star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x