Over Dexair

Wie zijn wij?  <<Waarom Dexair kiezen ? Klik hier> >  

We zijn al actief sinds 2012 als hvac installatie bedrijf (Clearbuildingservice) en hebben besloten om ons anno 2014 volledig en enkel op het onderhoud van de ventilatie te specialiseren . 2017 Hebben we alles wat gemoderniseerd en is Dexair geboren.

Het begon allemaal bij de oplevering van nieuwe ventilatiesystemen.

Hoe kan je met enige fierheid een ventilatiesysteem afleveren waar maanden aan een stuk intensief zware werken zijn uitgevoerd. Tenslotte betaal je toch ook al gauw een 6000 euro voor en nieuwe ventilatie installatie en wil je toch dat het echt nieuw is. 

Als installateur wil je dan ook dat de klant tevreden is en dat hij lang van zijn ventilatiesysteem kan genieten, maar je bent ook verantwoordelijk voor de garantie en levensduurte van het toestel.

Voor ieder zijn gemoedsrust wouden we na een 6 maanden geen telefoon ontvangen met :" Er komt geluid uit men buizen? Of na een paar maand ik zie kringen rond mijn ventiel."

Tenslotte mag je de gezondheid van de inwoners niet vergeten, en het stof van chape/bezetsel/slijpwerken/additieven van lijm of verf niet onderschatten. Door de installatie net voor de oplevering nog is volledig te inspecteren, alsook het reinigen van de luchtkanalen creĆ«erde we een win win situatie voor beide partijen. 

Door ervaring in de jaren heen werd het duidelijk dat er nood is aan klare taal voor de gebruiker , maar ook efficiĆ«nt ventilatie onderhoud van het complete ventilatiesysteem en daar helpen we je allemaal heel graag mee! 

U kan bij ons terecht voor het onderhoud ventilatie en reinigen van de ventilatiekanalen dit zowel in de particulieren bouw alsook kantoren/hotels/scholen etc. (referenties beschikbaar oa brandweerkazerne+ cultureel centrum Asse/wit geelkruis/Dokters van de wereld/isola belguim /Diverse woningprojecten.)

Wij gaan geen uitdaging uit de weg en gaan tot het uiterste zodat we met fierheid ons werk kunnen opleveren. 

Laat gerust van je horen en hopelijk kan jij ook snel genieten van een fris gevoel in huis.Over Dexair

Wenst u informatie over een ventilatie onderhoud, of hebt U vragen?

Contacteer ons
star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x