Meteen naar de inhoud

Met respect voor privacy geven we hier beperkte informatie vrij.

Privacy is de dag van vandaag niet meer te vergelijken met de dagen voor het internet.Zelf vinden wij  privacy erg belangrijk , u moet daarom weten dat uw gegevens veilig zijn bij ons. Wij zullen deze nooit verkopen aan derde. Wij sturen enkel nieuwsbrieven uit waar u zich zelf op kan afmelden of uw gegevens aanpassen. In het verleden maakte we welkoms fiche, vanaf 2020 gaan we niet meer op dezelfde manier communiceren. Het gaat allemaal nog verder, we willen mensen ook informeren voor wie we werken en welke problematiek we tegenkomen dit zullen we voortaan doen met het oog op privacy.

WELKOMS FICHE 2019

Onze Visie

Mensen bewust laten worden van de algemene luchtkwaliteit door informatie ter beschikking stellen in mensentaal.

Klanten ondersteunen in het bekomen van optimale binnenlucht , door een open communicatielijn en kwalitatief werk afleveren.

Persoonlijke dienstverlening en neutraal bijstaan, wij worden aangeraden door meerdere fabrikanten en installateurs wij zullen echter steeds de ventilatie installatie laten primeren.

Praktijk boven verkooppraatjes , wat we weten sinds 2014 is uit eigen ervaring zelfstudie en opleidingen bij de fabrikanten en leveranciers. Wij zijn mensen van de praktijksector, (net zoals uw slager,bakker,kapster,garagist,cv-technici) de nadruk ligt hier altijd op praktijk namelijk het afleveren van een goed product of dienst.

We werken volgens no cure no pay, inderdaad zo zeker zijn wij van onze geleverde diensten. meer informatie over onze visie en onze voorwaarden bezoek de pagina’s.

*Deze reviews zijn door de klanten aan ons bezorgd, u kan ook via Google kijken of  op onze Facebookpagina dexair.

Dexair uw ventilatie luchtexpert

Adem puur , adem zuiver.

Diensten

Informatie

Ons verhaal

Onze pijlers

Contact gegevens

Wij gebruiken cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden, er zit geen persoonlijke informatie in. Wij delen je informatie niet met derden en gebruiken deze niet voor marketingdoeleinden je zal dus geen reclame van ons te zien krijgen. We gebruiken de informatie enkel om de website en het gebruiksgemak te verbeteren. Door het gebruik van onze website gaat u akkoord hiermee.  Meer info