Hoe beschermt u uw gezin en uw omgeving?

De eerste grote factor waarom frequent onderhoud van luchtsystemen een prioriteit is, is de gezondheid van u en uw huisgenoten.

Wij nemen de zorgen van het onderhoud ventilatie op ons , wij voorzien een jaarlijkse opvolging zodat u zeker bent van uw binnenluchtkwaliteit.

Hoe kunnen wij U helpen ?

Ventilatie onderhoud

Dexair staat graag in voor uw ventilatie onderhoud en reiniging van de luchtkanalen. Dankzij Dexair kunnen u en uw gezin elke dag zorgeloos genieten van de allerbeste luchtkwaliteit. Bovendien kunt u altijd opnieuw rekenen op onze jarenlange ervaring en dynamische werkwijze voor een vlekkeloze opvolging van ieder project: van uw ventilatie onderhoud tot de reiniging van de luchtkanalen,alsook debieten afstellen. Wij werken enkel met goedgekeurde producten welke niet schadelijk zijn voor de gezondheid. U ontvangt bij de meeste interventie’s beeldmateriaal achteraf van voor-tijdens en na , welke u kan downloaden via de cloud.

Luchtkanalen reinigen

Dexair ijvert altijd voor de beste luchtkwaliteit in uw woning. Ventilatie onderhoud én een diepgaande reiniging luchtkanalen is daarbij noodzakelijk. Ons gemotiveerd team hanteert verschillende technieken om uw systeem grondig te reinigen en laat met trots aan u de beelden zien voor de luchtkanaal reiniging en na de luchtkanaal reiniging. Ook tijdens de interventie betrekken we u graag bij ons werk en geven we u uitleg over de werking van uw ventilatiesysteem. 

U kan ook terecht bij ons voor een inspectie en raportage van de luchtkanalen.

Onze kennis, uw voordeel.

We zijn hier om je te helpen

Wat we zeggen, doen we. Uw gezondheid is belangrijk voor ons. We geven je daarom graag kosteloze bijstand en informatie over je binnenluchtkwaliteit. Dit kan gaan over je ventilatiesysteem en hoe je best je filters vernieuwd of wat je zelf kan doen. Of weet je niet of je wel ventilatie hebt of en of deze wel werkt? Je kan het zo gek niet bedenken, we sturen graag iemand langs met kennis van ventilatie onderhoud.

Benieuwd naar onze ervaring en passie met lucht.

Ervaring

We beschikken over meer dan 6 jaar praktijk ervaring in het ventilatie onderhoud en het reinigen van luchtkanalen zowel particulier als industrie kan op ons rekenen. We werken merk onafhankelijk hierdoor staan we u neutraal bij. 

Ontdek onze klanten

Persoonlijk

Onze nadruk ligt op een betrouwbare en persoonlijke aanpak. Uw gezondheid is belangrijk voor ons. Iedere situatie is anders of kan veranderen, daarom bekijken we graag samen met u hoe we het binnenklimaat kunnen afstemmen op uw huidige persoonlijke noden.

Maak een afspraak

Unieke werkwijze

De diversiteit van problemen met ventilatie en het oplossen in een woning tot in een appartementencomplex is waar we het voor doen. Iedereen voorzien van zuivere lucht is onze missie.

Ontdek onze werken

Kwaliteit

Wij zijn zeker van onze diensten, daarom geven we ook graag garantie op onze werken. Tevens komen we ook graag kosteloos langs om de luchtkwaliteit te beoordelen op locatie. Aarzel niet en contacteer ons vandaag, we houden van een uitdaging.

Ontdek onze voorwaarden

Onze Visie

Mensen bewust laten worden van de algemene luchtkwaliteit door informatie ter beschikking stellen in mensentaal.

Klanten ondersteunen in het bekomen van optimale binnenlucht , door een open communicatielijn en kwalitatief werk afleveren.

Persoonlijke dienstverlening en neutraal bijstaan, wij worden aangeraden door meerdere fabrikanten en installateurs wij zullen echter steeds de ventilatie installatie laten primeren.

Praktijk boven verkooppraatjes , wat we weten sinds 2014 is uit eigen ervaring zelfstudie en opleidingen bij de fabrikanten en leveranciers. Wij zijn mensen van de praktijksector, (net zoals uw slager,bakker,kapster,garagist,cv-technici) de nadruk ligt hier altijd op praktijk namelijk het afleveren van een goed product of dienst.

We werken volgens no cure no pay, inderdaad zo zeker zijn wij van onze geleverde diensten. meer informatie over onze visie en onze voorwaarden bezoek de pagina’s.

*Deze reviews zijn door de klanten aan ons bezorgd, u kan ook via Google kijken of  op onze Facebookpagina dexair.

Dexair uw ventilatie luchexpert

Ademen puur , adem zuiver.

Onze pijlers

Contact gegevens