Missie

Onze missie 

Het is voor Dexair belangrijk dat u kan genieten van een goed binnenklimaat, uw gezondheid is onze passie.

Uw gezondheid is van onschatbare waarde voor u, en voor ons van groot belang. 

Lucht is een materie dat je niet ziet, het kan echter toch grote gevolgen hebben die u wel kan zien en voelen. 

Gezondheidsklachten die verder komen van slechte ventilatie worden vaak te laat gelinkt aan elkaar, en dan loopt u het risico dat het omgezet is naar een levenslange klacht. 

Het is dan ook onze plicht om ventilatie onderhoud toegankelijk te houden en betaalbaar voor iedereen.

Hoe doen we dit? 

We besteden weinig of niets uit, web ontwikkeling is bv een grote kost. Daarom opteren wij om geen diverse webpagina’s te maken die u eigenlijk allemaal naar dezelfde locatie brengen of opereren wij niet onder andere namen op het internet.

Wij beschikken niet over een marketingteam, tekstenschrijver en seo high end dingen . What you see is what you get. Praktijk is altijd onze motivatie geweest tov verkooppraat. Wij hebben meer technici op de baan dan achter de bureau, daarom zijn we bv moeilijker telefonisch bereikbaar voor nieuwe klanten en zit hier niet iemand te wachten op een telefoontje om in de wagen te springen en u direct een prijsopgave te overhandigen.

Geen zorgen klanten die reeds met ons in zee gegaan zijn weten dat we voor hen wel bereikbaar zijn, ook buiten kantooruren. U kan zelf kiezen of u liever met de technici spreekt die ter plaatste is geweest of met uw contactpersoon, beide gsm nummers staan ter beschikking  van u .

We hebben geen duur kantoor en magazijn, wel hebben we na wat sparen en door het vertrouwen van onze klanten eind 2019 bureelcontainers geplaatst en een opslagplaats voorzien op eigen terrein. Omdat we het milieu ook hoog in het vaandel dragen  werkt iedereen zoveel mogelijk van thuis uit. Daarom kunnen er enkel goederen afgehaald worden op afspraak. Wenst u informatie over hoe u zelf ventilatie onderhoud wenst uit te voeren dan gaan de gemeenschappelijke kosteloze sessie ook hier door.

Door onze algemene kosten te drukken, kunnen we alles betaalbaar houden zonder in te boeten aan service.

Hierdoor gaan we zelf een paar stappen verder als de concurrentie. We bezorgen u niet enkel de camerabeelden van de ventilatie reiniging voor en na ook van het ventilatie onderhoud bezorgen wij u beelden van aandachtspunten indien nodig. Dit kunnen foto’s voor en na zijn van het ventilatie onderhoud of  video formaat zoals met de camera inspectie tijdens de ventilatie kanaalreiniging. Het is voor ons belangrijk dat u begrijpt hoe uw systeem werk en wat u kan doen om zelf een aangenaam binnenklimaat te bekomen. Daarom documenteren we alles tijdens de interventie, debietmetingen en afstellingen ,het EPB verslag.  Dit wordt achteraf overlopen met uw contactpersoon die dan de beelden bekijkt van bv het ventilatie onderhoud en deze aan uw dossier linkt en natuurlijk aan u bezorgt. We delen onze ervaring met heel ons team en graag met u. 

We hebben meer ruimte om u een betere service te leveren ter plaatse en achteraf. We rekenen u niet iedere eurocent aan als u even onze hulp nodig hebt. Geen halve service of een korte werkomschrijving waar u eigenlijk niet weet wat men gaat doen.Verder werken we ook volledig merk onafhankelijk. 

Ja wij hebben fabrikanten die ons aanraden bij hun klanten, wij zullen u echter daarom geen korting toekennen. Dat is ten eerste al niet fair tegenover al de andere die niet dat merk hebben aangekocht. En ten tweede hoe onafhankelijk kan je echt zijn dan? Wij zijn 100% merk onafhankelijk en houden niemand een hand boven het hoofd. Als er iets fout zit in de installatie dan melden we dit, met de mogelijke oplossingen. Die meestal zeer simpel zijn en zelf geen extra kost met zich meebrengt, en dat dat is jarenlange ervaring.

We werken ook voor installateurs, en daar hanteren wij dezelfde werkwijze. Het is tenslotte onze eindverantwoordelijkheid nu. Zoals eerder vermeld lucht ziet u niet, maar als het fout gaat weet u het wel. Dexair gaat tenslotte voor een langdurige samenwerking met u en dat willen we niet op de baan zetten.

Uiteraard volgen we de nieuwigheden binnen de ventilatie wereld op en gaat dexair regelmatig op fabrieksbezoek. Wist je dat we dit ook doen als het echt over luchtkwaliteit gaat? De kosteloze luchtkwaliteit audit is in het leven geroepen om mensen bewust te maken van de de algemene luchtkwaliteit of u nu wel of niet beschikt over een ventilatie. U kan van alles doen om uw leefomgeving zuiver te houden, en dat is onze missie: 

Betaalbare lucht, zuivere betaalbare lucht. Wenst u informatie over een ventilatie onderhoud, of hebt U vragen?

Contacteer ons
star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x