Meteen naar de inhoud
Dexair

Uw luchtexpert

U hoeft geen bergen te beklimmen om te genieten van de frisse berglucht.

Door het nabootsen van de natuurelementen brengen we de voordelen hiervan ook zo binnen in uw woning. 

Altijd en overal een gezonde lucht inademen. Uw gezondheid is onze passie.

 

Luchtreinigers uw slimme assistent

5 Sensoren tot 6 reiniging stadia en altijd visuele controle luchtkwaliteit

Smart mode

De luchtreiniger werkt naar gelang de vervuiling in de kamer, die visueel in beeld gebracht word . Dit gebeurd op basis van laser technologie. De goede afstelling hiervan resulteert in een laag energie verbruik en verlenging van de levensduur van uw luchtreiniger.

Filtertechnologie

Onze luchtreinigers filteren de lucht in 3 tot 6 verschillende niveaus. Deze techniek en de filters zijn gepatenteerd en beschikken over Japanse technologie. Het meet en voegt zelf ionen toe wanneer nodig. Iedere luchtreiniger kan voorzien worden van uv-licht. (Gegarandeerd geen vervuiling van het toestel.)

360° luchtinlaat

Door de luchtinlaat van 360° haal je niet enkel sneller je gewenst resultaat, je bereikt ook continu een bredere omgeving. De luchtreiniger kan sneller minimaal draaien.

Luchtreinigers voor voeding

Explosievrij batterijen en zelfreinigend met 100% werking tot 15 dagen.

Super Charge

Omdat we weten dat U niet iedere dag uw luchtreiniger wilt opladen,  kan deze luchtreiniger tot wel 15 dagen werken aan 100% !

Kwaliteit

De technische kenmerken en kwaliteit verzekeren de werking van de luchtreiniger . Daarom beschikken deze modellen onder andere  over hogedruk circuitborden , explosievrij batterijen, ruimtevaart naadloos aluminium.

Careless

Deze luchtreiniger onderhoud zichzelf. Het enige wat jij moet doen is opladen!

 

Dexair uw ventilatie luchtexpert

Adem puur , adem zuiver.

Diensten

Informatie

Ons verhaal

Onze pijlers

Contact gegevens

Wij gebruiken cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden, er zit geen persoonlijke informatie in. Wij delen je informatie niet met derden en gebruiken deze niet voor marketingdoeleinden je zal dus geen reclame van ons te zien krijgen. We gebruiken de informatie enkel om de website en het gebruiksgemak te verbeteren. Door het gebruik van onze website gaat u akkoord hiermee.  Meer info