Dexair

Contact us

Contacteer ons hier in 2 stappen.

Stuur ons een bericht, u kiest zelf wat u wenst vrij te gegeven. Wij gebruiken de informatie enkel om deze aanvraag te behandelen.

Contacteer ons, We willen je helpen

Zit je met vragen over een luchtkwaliteit. Of wil je gewoon informatie over het gebruik van uw luchtsysteem Wat dan ook we staan klaar voor je , niets is te gek. Laten we samen zorgen voor een optimale luchtkwaliteit in je woning en daarbuiten. Uw gezondheid onze passie.

We Maken graag tijd voor u.

Wenst u een specifieke offerte gelieve te mailen naar

Meer Informatie

Onze Visie

Mensen bewust laten worden van de algemene luchtkwaliteit door informatie ter beschikking stellen in mensentaal.

Klanten ondersteunen in het bekomen van optimale binnenlucht , door een open communicatielijn en kwalitatief werk afleveren.

Persoonlijke dienstverlening en neutraal bijstaan, wij worden aangeraden door meerdere fabrikanten en installateurs wij zullen echter steeds de ventilatie installatie laten primeren.

Praktijk boven verkooppraatjes , wat we weten sinds 2014 is uit eigen ervaring zelfstudie en opleidingen bij de fabrikanten en leveranciers. Wij zijn mensen van de praktijksector, (net zoals uw slager,bakker,kapster,garagist,cv-technici) de nadruk ligt hier altijd op praktijk namelijk het afleveren van een goed product of dienst.

We werken volgens no cure no pay, inderdaad zo zeker zijn wij van onze geleverde diensten. meer informatie over onze visie en onze voorwaarden bezoek de pagina’s.

*Deze reviews zijn door de klanten aan ons bezorgd, u kan ook via Google kijken of  op onze Facebookpagina dexair.

Dexair uw ventilatie luchexpert

Ademen puur , adem zuiver.

Diensten

Informatie

Ons verhaal

Onze pijlers

Contact gegevens